WIJ ZIJN
pixlabel en we maken websites, en alles wat er in meer of mindere mate mee te maken heeft. We bouwen ze met liefde, en plezier, en samen met jou als klant en soms in samenwerking met andere experts.

pixlabel is gestart in 2013. Maar in de pakweg vijftien jaar hieraan voorafgaand hebben we al heel erg veel websites gemaakt, voornamelijk in dienstverband bij verschillende werkgevers. De ervaring die we hier opgedaan hebben is ook heel breed en daar hebben we nu dus veel profijt van.

NIET ALLEEN WEBSITES EN WEBSHOPS
We maken hoofdzakelijk websites en webshops. Daar is het meeste vraag naar en daar hebben we al het langst ervaring mee. Maar we zijn behoorlijk van alle markten thuis als het om weboplossingen gaat, en we hebben connecties met andere experts op internetgebied. Dus is jouw vraag breder dan alleen het ontwerpen en lanceren van een website, ook dan kunnen we je helpen. Je mag ons afrekenen op onze klantgerichtheid.

WORKING APART TOGETHER
We kunnen niet overal goed in zijn. Daarom hebben we een netwerk van mensen met ervaring en liefde voor het vak van weboplossingen in de breedste zin van het woord. Hierdoor kun je voor onderstaande disciplines bij ons terecht:

Websites & Webshops, Webapplicaties, Grafische vormgeving (webdesign, huisstijl, reclameuitingen), Nieuwsbrieven, Webteksten, Zoekmachine Optimalisatie (SEO), Adverteren op internet (SEA), Domeinregistratie & Hosting, Persoonlijk advies en begeleiding, (Product) Fotografie.