WE KUNNEN ALLES MAKEN!
We bouwen de websites met Craft CMS. Dit systeem is ontwikkeld met de nadruk op gebruiksvriendelijkheid voor jou als website-eigenaar en het is zo uitgebreid, flexibel dat wij geen enkele site kunnen bedenken die we hiermee niet zouden kunnen maken.

De opties zijn eindeloos. Afhankelijk van je doel, wensen en bestedingsruimte heb je de mogelijkheid te kiezen voor een website op basis van een bestaande template of een volledig maatwerk gemaakte website.

TEMPLATES
Voor wie een beperkt budget heeft of geen specialistische wensen kunnen wij in twee dagen een volledige website leveren aangepast aan jouw huisstijl en voorzien van alles wat nodig is voor een online visitekaartje waarmee je gezien mag worden. Zoals in alle websites die wij maken kun je ook in deze basiswebsites een contactformulier invoegen, een plattegrond, zoekvelden, tweet- en like-buttons voor social media etc. Ook deze websites kun je eenvoudig zelf aanpassen en beheren in het CMS. Nieuwe pagina's aanmaken, teksten en afbeeldingen toevoegen, je eigen bestanden beheren en nog veel meer.

MAATWERK
Voor wie hogere eisen stelt aan zijn of haar website, of wie er niet voor terugdeinst er meer aan uit te geven kunnen wij een maatwerkwebsite maken. Alles wat mogelijk is op het gebied van websites kunnen we zelf maken. Technisch gesproken hebben we veel ervaring en zo ongeveer met elk denkbaar bijltje gehakt.

Ook met het design kun je alle kanten op. Meestal is het goed mogelijk je huisstijl in alle facetten van het ontwerp terug te laten komen. We geven je graag advies over wat mooi en slim is en wat de mogelijkheden zijn. Voor specialistische wensen op het gebied van bijvoorbeeld grafisch ontwerp werken we samen met een grafisch ontwerper. Je teksten lever je zelf aan. Natuurlijk zetten wij de eerste versie van jouw tekst er graag voor je in. Later kun je het allemaal nog gemakkelijk aanpassen. Zo vaak je maar wilt. Ben je niet zo handig met teksten, wil je een bedrijfsvideo of fotosessie laten maken voor op je website? Wij hebben in ons netwerk tal van experts waarmee wij goede ervaringen hebben. Je mag natuurlijk ook je eigen talent in de strijd gooien.

ONLINE APPLICATIES
Bestaande programma’s voldoen soms niet aan je wensen, zijn niet online beschikbaar of zijn te beperkt voor wat je er mee wilt bereiken. De oplossing is een op maat gemaakte online applicatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een reserveringssysteem, een ledenadministratie, een online referendum of een plek waar klanten afgeschermd en beveiligd persoonlijke informatie en documenten kunnen verkrijgen.

JE WEBSITE MOET GEHOST WORDEN
- ergens op een veilige plek, op een server, op het worldwideweb staan om ook daadwerkelijk bereikbaar te zijn voor je klanten of bezoekers. Onze servers zijn technisch dik in orde en goed beveiligd tegen hackers en andere ongewenste inbreuken. Mocht er toch een keer iets aan de hand zijn, zijn we er als de kippen bij. Geen zorgen.